Ara
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
Geleneksel bir gıda olarak ilkme yoğurdunun mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
(Çukurova Üniversitesi, 2014)
İlkme yoğurdu Denizli’nin Acıpayam ilçesinde eskiden beri yapılan, günümüzde kolay fabrikasyon üretimi tercihleri nedeniyle unutulmaya yüz tutan geleneksel bir üründür. İlkme yoğurdu küpeç denilen toprak kaba süt, yoğurt ...
Kardiyovasküler hastalık tanısı olan hastalarda sağlıklı yaşam biçimi davranışlarının değerlendirilmesi
(Yaşam İçin Beslenme ve Spor Derneği, 2017)
…
İstanbul'da satışa sunulan bazı ekmek çeşitlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
(Trakya Üniversitesi, 2016)
…
Uzun süreli bakım politikalarında değişen eğilimler
(2013)
Küresel bir önem kazanan nüfusun hızla yaşlanması ve demografik dönüşüm, bugün ve gelecekte birçok ülkeyi üstesinden gelmekte zorlanacakları bir durumla karşı karşıya bırakacaktır. Nüfusun yaşlanmasıyla artan çoklu kronik ...