Yayıncı "İrfan YAZICIOĞLU" Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı / Tourism and Hotel Management için listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Sürdürülebilir Gastronomi Çerçevesinde Edremit Körfezi Yöresel Mutfakları
(İrfan YAZICIOĞLU, 2018)Yeme-içme davranışları bütün kültürlerde evrensel bir nitelik taşımaktadır. Bu kültürlerin parçası olarak insanlar kimliklerinin yanı sıra kültürlerinin belirli özelliklerini yansıtmaktadırlar. Bir ülkede, bir toplulukta, ... -
Yabancı Turistlerin İstanbul Sokak Yemeklerini Değerlendirmeleri Üzerine Bir Çalışma
(İrfan YAZICIOĞLU, 2019)Gelişmekte olan pek çok ülkenin hızlı kentleşme nedeniyle sokak yemeklerine olan talepleri giderek artış göstermektedir. Sokak yemekleri, gelir getirici bir strateji, hızlı ve ekonomik bir yemek seçeneği olduğundan dolayı ...