Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Geleneksel bir gıda olarak ilkme yoğurdunun mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
(Çukurova Üniversitesi, 2014)
İlkme yoğurdu Denizli’nin Acıpayam ilçesinde eskiden beri yapılan, günümüzde kolay fabrikasyon üretimi tercihleri nedeniyle unutulmaya yüz tutan geleneksel bir üründür. İlkme yoğurdu küpeç denilen toprak kaba süt, yoğurt ...
Atlantoaksiyel eklem instabilitesinde sublaminar sarmal ipekle yapılan redüksiyon ve artrodez
(Turkish Association of Orthopaedics and Traumatology, 2014)
Amaç: Bu yazıda atlantoaksiyel eklem instabilitesinde sublaminar telleme yerine kalın sarmal ipek kullanılarak yapılan C1-C2 artrodez tekniğinin klinik ve radyolojik sonuçlarının değerlendirilmesi amaçlandı. Çalışma planı: ...
Posterior İnferior Serebellar Arter' in Orijinindeki Varyasyonların Önemi: Anatomik Çalışma
(Institute for Scientific Information, 2014)
Amaç: Posterior inferior serebellar arter'in (PİSA) orijini çok sık anatomik varyasyon göstermesi nedeniyle cerrahi yaklaşım sırasında iyatrojenik travmaya maruz kalma olasılığı fazla olan damarlardan biridir. Bu çalışmada ...