Search
Now showing items 1-7 of 7
Mesleki mahremiyet sorunu bağlamında “Youtuber” reklam uygulamaları
(İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi, 2017)
Temelinde gizlilik algısının bulunduğu mesleki mahremiyet kavramı çalışmada üç konu çerçevesinde irdelenmektedir. Mekânsal mahremiyet, bireysel mahremiyet ve bilgi mahremiyeti konuları, kavramı akademik olarak disipline ...
Identity Construction on Instagram
(İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi, 2017)
There are different ways as to how identity is constructed in the world today. The term is a social and historical concept that comes as a result of communication with people around and within our surrounding. Globalization ...
Fibromiyalji Sendromunda Bilişsel Davranışçı Terapi ve Tens Tedavilerinin Etkinliği
(İstanbul Arel Üniversitesi, 2017)
Günümüzde fibromiyalji sendromu (FMS) için farklı tedavi yöntemleri vardır, ancak standart bir tedavi yöntemi konusunda fikir birliği yoktur. Randomize kontrollü çalışmamızda, FMS’de TENS (Transcutaneous Electrical Nerve ...
Lomber Disk Herniasyonunda Konservatif Tedavi Yöntemleri
(İstanbul Arel Üniversitesi, 2017)
Lomber disk herniasyonu (LDH) bireysel yaşam kalitesini düşüren, medikal, finansal ve psikolojik sorunlara neden olan, ciddi boyutlarda iş gücü kaybına yol açan yaygın bir sağlık sorunudur. Lomber bölgede L1-L5 olarak ...
Kurumsal Sosyal Sorumluluk: Vestel Örneği
(İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi, 2017)
Günümüzde teknolojinin gelişimi ve rekabet ortamı firmaları yeni arayışlara yönlendirmektedir. Artık şirketler ürün/hizmet üretip satmaktan daha farklı konulara da yoğunlaşmaktadır. Kuruluşların hızla değişen ekonomik, ...
Kraniosakral Terapi
(İstanbul Arel Üniversitesi, 2017)
Kraniosakral terapi; kas-iskelet sistemi problemleri, bilişsel ve duygusal problemler, üriner sistem problemleri, mide-bağırsak problemleri, astım, çocuklarda görülen çeşitli engel durumları gibi farklı birçok klinik durumda ...
Diyet Posasının Hastalıklar İle Olan İlişkisi
(İstanbul Arel Üniversitesi, 2017)
Diyet posası, bitkisel yiyeceklerin yapısında bulunan suda çözünebilen ve çözünemeyen şeklinde sınıflandırılan, insan sindirim enzimleri tarafından sindirilemeyen veya kısmen sindirilen besin bileşikleridir. Başlıca diyet ...